Miami

Патека Технички податоци
Локација: САД Моќност: 14
Датум: Не е на календарот Управување: 13
Должина на патеката: 308.4км Забрзување: 11
Круга: 57 Аеродинамички притисок: Медиум
Разлика од круг: 5.411 км Претекнување: Нормално
Просечна брзина: 229.44 км/ч Тврдина на суспензијата: Тврда
Одржани трки: 1 Потрошувачка на гориво: Ниска
Број на кривини: 19 Потрошувачка на гуми: Ниска
Време на влез/излез од боксот: 17s Ниво на грипот: Високо
Категорија: F1
Рекорди
Види ги најдобрите кругови на сите менаџери
Сезона Најдобар квалификационен круг
S87, R7
Мај 6, 2022
Brad Marshall1 1:25.806s
Сезона Master
S87, R7
Мај 5, 2022
Martin Cook 1:27.083s
Сезона Pro
S87, R7
Мај 4, 2022
Gábor Safranyik 1:28.294s
Сезона Amateur
S87, R7
Мај 6, 2022
Lucas Sousa 1:30.911s
Сезона Rookie
S87, R7
Мај 5, 2022
Jiřina Bojanovská 1:34.840s
Види ги најдобрите кругови во трка на сите менаџери
Сезона Рекорд на патеката
S87, R7
Мај 6, 2022
Brad Marshall1 1:24.894s
Сезона Master
S87, R7
Мај 6, 2022
Mihail Morozov 1:26.510s
Сезона Pro
S87, R7
Мај 6, 2022
Fabio Pereira 1:28.141s
Сезона Amateur
S87, R7
Мај 6, 2022
Stefan Leinsinger 1:30.209s
Сезона Rookie
S87, R7
Мај 6, 2022
Marzia Taibbi 1:32.870s

Ги пратиме промените и податоците
Види ги најдобрите кругови на сите менаџери
Сезона Најдобар квалификационен круг
S87, R7
Мај 6, 2022
Kuba Szajbel 1:41.591s
Сезона Master
S87, R7
Мај 5, 2022
Pieterjan Staessen 1:42.333s
Сезона Pro
S87, R7
Мај 6, 2022
Maciek Paruch 1:43.662s
Сезона Amateur
S87, R7
Мај 6, 2022
Sebastian Jóźwiak 1:46.562s
Сезона Rookie
S87, R7
Мај 6, 2022
Adonijah Kenneth 1:51.458s
Види ги најдобрите кругови во трка на сите менаџери
Сезона Рекорд на патеката
S87, R7
Мај 6, 2022
Rimantas Sagatas2 1:40.439s
Сезона Master
S87, R7
Мај 6, 2022
Julio Asencio 1:41.555s
Сезона Pro
S87, R7
Мај 6, 2022
Aleksandar Aleksandrov 1:43.371s
Сезона Amateur
S87, R7
Мај 6, 2022
Nikola Jancic 1:45.826s
Сезона Rookie
S87, R7
Мај 6, 2022
Federico García Villagómez 1:48.869s
Опис

Нема внесена информација за оваа патека.

Историја
Сезона Трка Победник Пол-поз Најбрз круг
87 7 Rimantas Sagatas2
1h28:06.554s
Brad Marshall1
3:08.102s
Brad Marshall1
1:24.894s
Квалификациски резултати
Конечни резултати | Снимка од трката