Листа на чекање

( После следната трка, 2035 слободни места се очекува да се отворат )

# Нац Име на менаџер Датум на барање Статус
01.  Feri Sambatak Денес Чекање за одобрување
02.  Emilio Pernas Денес Чекање за одобрување
03.  Luke Robinson Денес Чекање за одобрување