ГПРО партнерски програм - Најави се

ГПРО партнерски програм

Добродојдовте во ГПРО дополнитетелен програм!

Ако имате вебсајт со посетители кои се заинтересирани за онлајн мотоспорт менаџерска игра како ГПРО, може да постанете наш партнер со споделување на пријатели со нас и со промоција на ГПРО на нашиот сајт и со тоа ние ке ја споделиме заработката од нив со вас.

Ви нудиме 50% доживотна заработка која се дели од од секој пакет кој играчите ке го купат во играта. Исто така, сите тарифирања и такси за пракање на парите кон вас ги сносиме комплетно ние на наш трошок!

Ние работиме моментално со следните системи на плакање: Пејпал. Иксола, Скрил , Пејсејфкард, Битпеј и други.

Може да си ја повлечете уплатата на вашиот ПејПал акаунт откако вашето салдо надмине преку 100€. Ние ви даваме можности за промо материјали и директен пристап до статистиките во врскасо играчите и нивните акции во текот на играта.

Во насока да се придружите во ГПРО како партнер и во програмата исто така, мора да ја комплетирате едноставната registration.  За повеке информации за нашите партнери и партнерски програми, ве молиме проверете на Често поставувани прашања .

Регистрирај се како партнер

Партнери логирање