Куп нација


Напомена: за ово такмичење, рачуна 30 најбољих резултата по трци, за сваку државу

К 1. коло 2. коло Четвртфинале Полуфинале Финале Победник
1. Италија 3 Италија 3 Италија 3 Италија 0                                        
9. Шпанија 0
31. Словачка 0 Хрватска 0
23. Хрватска 3
27. Србија 3 Србија 0 Пољска 0
28. Венецуела 0
10. Русија 0 Пољска 3
8. Пољска 3
5. Аргентина 3 Аргентина 3 Аргентина 1 Мађарска 0
29. Јужна Африка 0
16. Сједињене Амери... 1 Литванија 0
20. Литванија 2
18. Чешка 3 Чешка 0 Мађарска 2
32. Аустрија 0
17. Белгија 0 Мађарска 3
4. Мађарска 3
3. Енглеска 3 Енглеска 3 Енглеска 3 Енглеска 0                     
12. Бугарска 0
30. Летонија 0 Финска 0
15. Финска 3
13. Грчка 3 Грчка 2 Грчка 0
14. Холандија 0
19. Румунија 0 Француска 1
6. Француска 3
7. Португалија 2 Португалија 3 Португалија 0 Бразил 0
11. Немачка 1
24. Украјина 1 Шведска 0
21. Шведска 2
25. Турска 0 Аустралија 0 Бразил 3
22. Аустралија 3
26. Канада 0 Бразил 3
2. Бразил 3