Статистика

Глобална статистика
Статистика тимова
Статистика активности
Статистика форума
Статистика нација
Остале статистике
Статистика достигнућа
Возачи и технички директори
Статистика ГПРО супортера

Трофеј нација (Сезона 77)

Изабери сезону:

 
  # Нација   Поени у сезони       Претходна трка     Kуп поени   Менаџери       Поени менаџера по трци    Трофеји
±0 1.  Италија 3,164.6     292.0     110.2     786     0.54  2
±0 2.  Бразил 3,146.4     364.4     118.6     1139     0.45  34
±0 3.  Аргентина 1,911.2     203.2     96.8     578     0.46  Нема
±0 4.  Енглеска 1,825.4     199.2     104.8     607     0.48  4
±0 5.  Мађарска 1,791.6     209.8     111.2     558     0.46  8
±0 6.  Пољска 1,765.2     192.4     98.6     530     0.51  17
±0 7.  Француска 1,314.4     158.4     94.2     390     0.51  Нема
±0 8.  Португалија 1,102.2     142.6     88.4     511     0.40  Нема
±0 9.  Шпанија 948.0     135.8     83.0     361     0.39  Нема
±0 10.  Сједињене Америчке Државе 895.6     111.2     75.6     389     0.44  Нема
±0 11.  Немачка 860.4     94.8     72.4     294     0.48  Нема
±0 12.  Русија 786.2     75.4     63.6     227     0.55  Нема
±0 13.  Финска 765.2     74.4     63.4     162     0.72  2
±0 14.  Грчка 759.8     84.8     77.4     192     0.55  Нема
±0 15.  Бугарска 637.6     61.0     51.6     208     0.45  1
±0 16.  Холандија 614.6     77.4     73.6     164     0.58  Нема
±0 17.  Белгија 588.4     59.2     55.0     136     0.61  Нема
±0 18.  Венецуела 573.4     64.4     54.8     194     0.45  Нема
±0 19.  Литванија 512.0     53.0     51.8     124     0.59  8
±0 20.  Србија 494.2     59.6     58.8     130     0.53  Нема
+1 21.  Чешка 476.4     60.0     52.8     194     0.37  Нема
-1 22.  Словачка 462.4     30.2     30.2     129     0.52  Нема
±0 23.  Румунија 461.8     64.4     56.2     187     0.37  Нема
±0 24.  Хрватска 426.4     46.4     46.4     102     0.66  Нема
±0 25.  Аустралија 396.2     37.4     37.4     137     0.48  Нема
±0 26.  Канада 371.6     43.4     43.2     138     0.41  Нема
±0 27.  Турска 323.6     40.2     40.2     93     0.62  Нема
±0 28.  Шведска 294.4     32.6     32.6     81     0.51  Нема
+1 29.  Индија 282.2     43.0     43.0     96     0.57  Нема
-1 30.  Колумбија 280.8     32.6     32.6     81     0.78  Нема
+1 31.  Јужна Африка 240.0     29.2     29.2     99     0.36  Нема
-1 32.  Мексико 239.6     26.2     0.0     65     0.58  Нема
±0 33.  Летонија 197.4     20.0     0.0     66     0.44  Нема
+1 34.  Естонија 186.6     23.2     0.0     61     0.45  Нема
+1 35.  Украјина 184.6     27.4     27.4     59     0.48  Нема
-2 36.  Аустрија 181.6     17.2     0.0     64     0.41  Нема
±0 37.  Шкотска 160.0     18.6     0.0     33     0.61  Нема
±0 38.  Швајцарска 154.2     17.0     0.0     48     0.46  Нема
±0 39.  Данска 142.0     21.0     0.0     44     0.53  Нема
±0 40.  Чиле 128.2     19.0     0.0     42     0.44  Нема
+1 41.  Перу 107.4     11.0     0.0     26     0.57  Нема
-1 42.  Белорусија 105.6     5.8     0.0     22     0.72  Нема
+1 43.  Уругвај 95.4     11.6     0.0     47     0.29  Нема
-1 44.  Босна и Херцеговина 94.2     7.8     0.0     27     0.60  Нема
±0 45.  Нови Зеланд 85.2     7.8     0.0     22     0.63  Нема
±0 46.  Ирска 74.2     7.0     0.0     32     0.33  Нема
±0 47.  Велс 65.8     7.0     0.0     19     0.44  Нема
+1 48.  Еквадор 63.0     11.0     0.0     24     0.41  Нема
-1 49.  Словенија 62.0     7.6     0.0     27     0.33  Нема
±0 50.  Малезија 56.6     5.6     0.0     34     0.31  Нема
±0 51.  Сингапур 50.0     3.0     0.0     22     0.63  Нема
±0 52.  Индонезија 43.8     3.0     0.0     29     0.43  Нема
±0 53.  Вијетнам 39.4     3.2     0.0     9     1.27  Нема
±0 54.  Мадагаскар 39.0     4.8     0.0     10     0.54  Нема
±0 55.  Македонија 38.0     4.8     0.0     18     0.37  Нема
±0 56.  Филипини 36.0     5.2     0.0     34     0.27  Нема
±0 57.  Албанија 35.0     4.8     0.0     11     0.65  Нема
+2 58.  Кина 33.6     6.0     0.0     10     0.58  Нема
±0 59.  Нигерија 32.0     4.0     0.0     15     0.47  Нема
-2 60.  Света Луција 30.0     0.8     0.0     3     1.11  Нема
±0 61.  Бангладеш 28.2     2.6     0.0     3     1.04  Нема
±0 62.  Норвешка 27.6     3.2     0.0     14     0.53  Нема
±0 63.  Доминиканска Република 25.2     1.4     0.0     6     0.63  Нема
±0 64.  Габон 25.2     3.6     0.0     3     0.93  Нема
+2 65.  Хонгконг 20.2     4.6     0.0     9     0.36  Нема
-1 66.  Молдавија 18.0     1.4     0.0     6     0.41  Нема
+1 67.  Малта 16.6     1.2     0.0     13     0.28  Нема
-2 68.  Израел 16.6     0.0     0.0     5     0.46  Нема
+1 69.  Сан Марино 15.2     0.8     0.0     4     0.80  Нема
-1 70.  Куба 15.2     0.0     0.0     1     1.69  Нема
±0 71.  Кипар 13.0     0.0     0.0     4     0.59  Нема
±0 72.  Пакистан 11.8     0.0     0.0     7     0.79  Нема
±0 73.  Андора 11.6     0.0     0.0     7     0.19  Нема
±0 74.  Панама 11.4     0.0     0.0     1     1.27  Нема
+3 75.  Монако 10.6     0.6     0.0     2     0.59  Нема
+1 76.  Лихтенштајн 10.6     0.4     0.0     2     0.59  Нема
-2 77.  Маурицијус 10.6     0.0     0.0     2     0.59  Нема
+1 78.  Кенија 10.4     2.0     0.0     5     0.55  Нема
-3 79.  Јужна Кореја 10.4     0.0     0.0     1     1.16  Нема
+5 80.  Парагвај 7.4     1.6     0.0     4     0.27  Нема
+2 81.  Салвадор 7.4     1.0     0.0     1     0.82  Нема
±0 82.  Мозамбик 7.0     0.6     0.0     7     0.78  Нема
-3 83.  Боливија 6.8     0.0     0.0     5     0.16  Нема
+2 84.  Тајланд 6.8     1.2     0.0     3     0.36  Нема
-4 85.  Азербејџан 6.4     0.0     0.0     8     0.14  Нема
-2 86.  Свети Китс и Невис 6.4     0.0     0.0     1     0.71  Нема
+3 87.  Луксембург 5.8     1.0     0.0     3     0.34  Нема
-1 88.  Либан 5.4     0.0     0.0     6     0.14  Нема
-1 89.  Црна Гора 5.4     0.0     0.0     2     0.49  Нема
-1 90.  Ангола 5.2     0.4     0.0     14     0.13  Нема
±0 91.  Девичанска острва 4.8     0.0     0.0     1     0.53  Нема
+3 92.  Јордан 4.6     1.2     0.0     1     0.51  Нема
-1 93.  Источни Тимор 4.4     0.0     0.0     1     0.49  Нема
-1 94.  Ирак 4.4     0.2     0.0     1     0.63  Нема
+5 95.  Грузија 4.4     2.4     0.0     1     0.49  Нема
-2 96.  Алжир 3.8     0.4     0.0     5     0.47  Нема
-1 97.  Гана 3.0     0.0     0.0     3     0.23  Нема
-1 98.  Исланд 3.0     0.0     0.0     3     0.14  Нема
-1 99.  Џерзи 2.8     0.0     0.0     1     0.31  Нема
-1 100.  Никарагва 2.4     0.0     0.0     1     0.27  Нема
+1 101.  Јапан 2.0     1.0     0.0     7     0.06  Нема
-1 102.  Боцвана 1.6     0.0     0.0     1     0.20  Нема
+7 103.  Казахстан 1.2     1.2     0.0     4     0.03  Нема
-1 104.  Северна Ирска 1.0     0.0     0.0     2     0.08  Нема
-1 105.  Костарика 0.8     0.0     0.0     6     0.07  Нема
-1 106.  Сао Томе и Принципе 0.6     0.0     0.0     1     0.10  Нема
-1 107.  У.А.Е. 0.4     0.0     0.0     6     0.06  Нема
-1 108.  Египат 0.4     0.0     0.0     3     0.04  Нема
-1 109.  Гватемала 0.4     0.0     0.0     1     0.07  Нема
-1 110.  Сирија 0.2     0.0     0.0     2     0.05  Нема
±0 111.  Иран 0.0     0.0     0.0     3     0.00  Нема
+1 112.  Демократска Република Конго 0.0     0.0     0.0     3     0.00  Нема
-1 113.  Мароко 0.0     0.0     0.0     3     0.00  Нема
+5 114.  Непал 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
±0 115.  Гибралтар 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
+2 116.  Тајван 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
+3 117.  Антарктик 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
-2 118.  Тунис 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
-5 119.  Зеленортска Острва 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
+1 120.  Саудијска Арабија 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
+1 121.  Бахреин 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
-5 122.  Шри Ланка 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Нема
+15 123.  Сенегал 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-1 124.  Холандски Антили 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-1 125.  Оман 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
±0 126.  Суринам 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+9 127.  Барбадос 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+1 128.  Намибија 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+2 129.  Папуа Нова Гвинеја 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+3 130.  Екваторијална Гвинеја 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+9 131.  Катар 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-4 132.  Замбија 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-8 133.  Либија 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-7 134.  Брунеји 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
+2 135.  Свазиленд 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-6 136.  Вануату 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-5 137.  Јамајка 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-4 138.  Макао 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
±0 139.  Киргистан 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема
-5 140.  Етиопија 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Нема